Activiteiten WJD

Godspot Jongeren


WJD 2023 Lissabon

26 juli - 9 augustus 2023

Steun je graag de Wereldjongerendagen

van Godspot met een vrije bijdrage?


Dit kan op rekeningnummer
BE39 7330 7117 7519 van GODSPOT
met vermelding 'WJD 2023 Godspot'


DANKJEWEL!

17-19
Feb

Ons eerste WJD-weekend in Tongeren bij de Gemeenschap Zaden van het Woord.
We worden op zaterdag verwelkomd in Opgrimbie, in het Monasterium van Betlehem om samen te bidden en te vieren met de monialen - een unieke ervaring! Op uitnodiging van de monialen - vrouwelijke kloosterlingen - mogen we met de WJD-deelnemers in het monasterium bidden en vieren, kennismaken met de monialen en hun spiritualiteit, samen eten. Het Monasterium van Betlehem wil zich op die manier biddend verbinden met alle jongvolwassenen die deelnemen aan de Wereldjongerendagen in Lissabon. Een heel bijzondere ontmoeting tussen jonggelovigen en kloosterlingen uit een eeuwenoude traditie... Bid je met ons mee?

23
April

Solidariteitsactie

Folkbal: Dans mee naar de WJD!


Op zondag 23 april organiseren we een Folkbal ten voordele van de Wereldjongerendagen in Lissabon (WJD)! Om 15u30 begint de dansinitiatie door Tim Wouters. Tussen 17u en 20u kunnen we onze aangeleerde danskunsten showen op de dansvloer tijdens live folkmuziek die gebracht wordt door de familie Van Heghe. Doorlopend is er bar met verfrissende drankjes en heerlijk verse gebakjes en versnaperingen om de dansenergie op peil te houden. Er is ook de mogelijkheid om gezellig te tafelen met een hapje en een drankje voor iedereen die graag rustig geniet van de muziek en de sfeer! Welkom aan klein en groot!


Gelieve zo veel mogelijk op voorhand in te schrijven via deze link: https://dansmeenaardewjd.aidaform.com/inschrijven-dans...

De betaling van de tickets gebeurt ter plekke; contant of via Payconiq. Wie vooraf registreert via de link betaalt 9 euro per ticket. Ter plekke kunnen ook nog tickets gekocht worden aan 10 euro. Kinderen onder de 12 jaar krijgen gratis toegang. De opbrengst gaat naar de Wereldjongerendagen 2023, een internationale bijeenkomst in Lissabon die door honderdduizenden katholieke jongeren zal worden bijgewoond.

Voor info of vragen, mail gerust naar: dansmeenaardewjd@gmail.com


Programma: 15U: DEUREN | 15U30: DANSINITIATIE | 17U-20U: LIVE FOLKMUZIEK

Locatie: VEERSTRAAT 12, 9160 LOKEREN (Parochiezaal St-Anna Heirbrug, gratis parking beschikbaar bij de kerk)

Inkom: € 9 MET PREREGISTRATIE | € 10 ADD | -12 JAAR: GRATIS


1 Mei

Solidariteitsactie

WJD Festa!


WJD Festa?! Ja hoor! Een heus Braziliaans/Portugees/Vlaams feest om nu al te proeven van de Wereldjongerendagen!

Op 1 mei maak je je verlofdag onvergetelijk en stralend in Tongeren! De WJD-deelnemers die samen met de Zaden van het Woord Internationaal naar Lissabon reizen laten je delen in hun enthousiasme.

Om 11u start de dag met een feestelijke eucharistieviering in WJD-thema ('Maria reisde met spoed' - op 1 mei start Meimaand Mariamaand). Je bent welkom om met de Gemeenschap Zaden van het Woord en met de jongeren mee te vieren in de kerk - Clarastraat 1. Na de viering zet de Gemeenschap de deuren wijdopen voor een zalig tuinfeest. Aperitief, lunch, tea-room... mét animatie en getuigenissen van de WJD-jongeren. Gezellig, fris en luchtig, lekkere hapjes en drankjes... aangename ontmoetingen. Kortom: FESTA!!!

We sluiten de namiddag af met een HEERlijk benefiet-concert.

De Familie Van Heghe barst van muzikaal talent - 3 jongeren

uit het gezin gaan met ons mee naar de Wereldjongeren-

dagen! Laat je oren verwennen met een gevarieerde mix

van muziek, stijlen en muziekinstrumenten! Kom dat horen!

Echt zalig!


De plaatsen voor het concert in de kerk van Zaden van het Woord zijn beperkt. Aarzel niet en bestel vandaag nog je tickets! 15€ per persoon. Reserveer en betaal hier of steun ons met een vrije bijdrage:
Enkel na betaling kan je ticket gevalideerd worden. Je ontvangt je e-ticket per mail.

De opbrengst van WJD Festa gaat naar de Wereldjongerendagen 2023, een internationale bijeenkomst in Lissabon die door honderdduizenden katholieke jongeren zal worden bijgewoond.

Voor info of vragen, mail gerust naar: godspot.info@gmail.com


Programma: 11U: EUCHARISTIE | 12-15.30U: TUINFEEST | 16U: CONCERT

Locatie: Gemeenschap Zaden van het Woord - Clarastraat 1 - 3700 Tongeren

Inkom: Eucharistie en tuinfeest vrije toegang - Concert 15€ vooraf te betalen