Wereldjongerendagen Lissabon 2023

Godspot Jongeren


WJD 2023 Lissabon

26 juli - 9 augustus 2023

Godspot Jongeren


JOW! en Ya! - gaan naar de Wereldjongerendagen 2023 in Lissabon! 


We werken samen met de Gemeenschap 'Zaden van het Woord', een Braziliaanse missionaire gemeenschap met twee huizen hier in Vlaanderen (Tongeren en Tongerlo).
Een schitterend voorprogramma in Portugal (oa Lissabon en Fatima) - de WJD zelf - én een prachtig naprogramma in Spanje (Salamanca, Avila en Segovia). Binnen de grote groep van Zaden van het Woord wereldwijd (110 deelnemers) uit Brazilië, Portugal, België, USA,... sluiten we met 35 Vlaamse jongeren aan. Maar liefst 25 Godspot-jongvolwassenen (17-35j) gaan mee op dit onvergetelijke avontuur!

Onderweg naar WJD 2023


Vanaf 1 januari gaan we 30 weken onderweg naar de Wereldjongerendagen in Lissabon!
Als groep groeien we dichter naar elkaar toe - week na week.

Elke week een geanimeerde mini-les Portugees door een Braziliaanse missionaris, uitwisselen van creatieve ideeën voor de solidariteitsacties, een leuke groeps-chat, WJD-jongerenweekends... WJD is een pelgrimstocht en die zijn we nu al begonnen!

Volg ons hier op dit HEERlijke avontuur! We hebben jouw gebed, jouw steun, jouw sympathie nodig! Dankjewel!

Solidair


Inschrijven voor de Wereldjongerendagen is een heuse investering. Als je als jongvolwassene uit West-Europa inschrijft, betaal je bovendien een solidariteitsbijdrage om het voor jongeren van over heel de wereld mogelijk te maken ook deel te nemen aan WJD.

Om deze solidariteit echt te beleven, zetten we in de komende weken en maanden acties op om ons spaarvarkentje wat bij te spekken. Een happy spaarvarken betekent geslaagde solidariteitsacties en geslaagde solidariteitsacties maken ons spaarvarken rond en gezond.

We houden jullie op de hoogte!